5276 questions

6429 answers

10373 comments

6439 members

0 votes
456 views 1 comments
by
Hi all, the router is operating fine except from a glitch in the wifi interface configured as an access point. From time to time, it simply switches off, while other router features are working. Logging in and disabling-reenabling the router wifi brings it back to life, as well as restarting the router. Nothing in the log except wifi client disconnected. RUT 230 RUT2XX_R_00.01.11.3

Anyone has a clue? thanks.

4 Answers

0 votes
by

Hello,

How often does this happen? Also, please try installing the latest RUT2XX_R_00.01.12 version and let me know whether the issue persists.

You can download the software here: https://wiki.teltonika-networks.com/view/RUT230_Firmware_Downloads

by
Hi, almost every day. Firmware installed. Will update, thanks.
0 votes
by
At the moment, it looks OK. thanks
0 votes
by
Hi, the issue still persist, although not as often as before. (days instead of hours). wifi interface switches off. need router restart.

F/W RUT2XX_R_00.01.12

any clue appreciated.

thanks
0 votes
by
The router is stick to R_00.01.12.3 and the problem with WIFI is still there.
It's a serious problem which definitely impairs usage of this router in production environment.
Sent private message to the support at teltonika and after 3 months no answers, no solutions, no workarounds.
This is my first and last teltonika product, which is allegedly engineered for the industrial environment but obviously is not.
Folks, don't waste your money on this. Go with mikrotik.