10948 questions

13055 answers

20356 comments

27897 members

0 votes
123 views 0 comments
by

RUT2XX_R_00.01.13.1

After reflashing firmware to resolve earlier issue. The system log is not recording.

When attempting to manualy restart the log process this error is received:

root@Teltonika-RUT240:~# /etc/init.d/eventslog restart                                                  

root@Teltonika-RUT240:~# depth=2 C = US, ST = New Jersey, L = Jersey City, O = The USERTRUST Network, CN

 = USERTrust RSA Certification Authority                                                                

verify error:num=20:unable to get local issuer certificate                                              

verify return:1                                                                                         

depth=1 C = GB, ST = Greater Manchester, L = Salford, O = Sectigo Limited, CN = Sectigo RSA Domain Valid

ation Secure Server CA                                                                                  

verify return:1                                                                                         

depth=0 CN = *.mydomain.com.au                                                                           

verify return:1                                                                                         

250 HELP

I presume this error occurs on startup - and is why the log is not recording. Any ideas to resolve would be appreciated.

1 Answer

0 votes
by
Ok - I think I have resolved this - I found this post https://community.teltonika-networks.com/5759/email-from-command-line-error-unable-local-issuer-certificate?show=5759 which gave man  an idea .. and I looked at all the notification email settings. One entry had an incorrect email address. I fixed this and restarted the router - logging is now working. Very strange how or why this would cause the logging to  process fail.
Best answer