6129 questions

7410 answers

11978 comments

7759 members

0 votes
37 views 6 comments
by
The RUT240 is used as WIFI to WIFI Router. For Public WIFI Network I try to use WireGuard for VPN.

Ther is WireGuard VPN setup > Services > VPN > WireGuard.

I get the message >There are no WireGuard configurations yet<

?????

2 Answers

0 votes
ago by
Hello,

Could you provide more information about your issue? First, which firmware version your device is using? Have you rebooted your router after Wireguard install? Have you tried to configure it already? Also, attach a screenshot of the Wireguard page.

Regards.
ago by
Hello,

the System FW is RUT2XX_R_00.01.14

How can i attach screenshots ???

regards
0 votes
ago by

Hello,

the System FW is RUT2XX_R_00.01.14



regards

ago by

I have marked a tool that allows you to upload screenshots

ago by
Hello,

after reset and reinstallation everything runs smoothly,

regards
ago by
Hello,

I must recant the statement I made earlier.
At first everything ran ok, then I changed the WIFI STA connection.

After that was the same error message as previously described.

Also a reboot leads to no success.

Regards
ago by
Hello,

Could you provide steps on how you were able to reproduce this issue? Please describe everything step by step. I will try to reproduce it myself.

Regards.
ago by
Hello,

After the hardware reset I changed the AP to my liking. Then I configured the STA to connect to my home WIFI.
Subsequently, I have set up the Wireguard VPN.
This was immediately active.
Since I want to use the router in my caravan, I have to constantly change the WIFI network when traveling.
After changing the STA, the VPN configuration was not displayed under Status > Wireguard and no VPN was established.

Regards