7643 questions

9073 answers

14631 comments

12005 members

0 votes
21 views 1 comments
by
Hello @ all!

I know the VPN HUB's are still in beta. But since about last Friday the gateway seems to be accessible neither from the cable network nor from the cellular network. Is Teltonika currently working on the project and that is the reason for the non-function? Can someone else confirm that too?

------------------------Win10--------------------------------------------------

Tue Sep 14 14:20:18 2021 OpenVPN 2.4.7 x86_64-w64-mingw32 [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [PKCS11] [AEAD] built on Apr 25 2019
Tue Sep 14 14:20:18 2021 Windows version 6.2 (Windows 8 or greater) 64bit
Tue Sep 14 14:20:18 2021 library versions: OpenSSL 1.1.0j  20 Nov 2018, LZO 2.10
Tue Sep 14 14:20:18 2021 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]3.69.106.81:31230
Tue Sep 14 14:20:18 2021 UDP link local: (not bound)
Tue Sep 14 14:20:18 2021 UDP link remote: [AF_INET]3.69.106.81:31230
Tue Sep 14 14:21:18 2021 TLS Error: TLS key negotiation failed to occur within 60 seconds (check your network connectivity)
Tue Sep 14 14:21:18 2021 TLS Error: TLS handshake failed
Tue Sep 14 14:21:18 2021 SIGUSR1[soft,tls-error] received, process restarting
Tue Sep 14 14:21:23 2021 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]3.65.167.143:31230
Tue Sep 14 14:21:23 2021 UDP link local: (not bound)
Tue Sep 14 14:21:23 2021 UDP link remote: [AF_INET]3.65.167.143:31230

-----------------------------------------------------------------------

Thanks for feedback!

1 Answer

0 votes
by
Hi,

Would you mind to restart your VPN hub and redownload cliet config?

Regards.
by
yes, several times. I had just downloaded the configuration again and re-imported it. the problem remains the same. i have set up two hubs in the RMS platform and several clients. since last friday none of them work anymore. at first I suspected a problem with access via IPv6 / IPv4. but even if you force the tunnel to IPv4, a connection to the gateway is no longer possible.