11310 questions

13472 answers

21149 comments

31512 members

+3 votes
256 views 5 comments
by
For 3 hours, RMS VPN server seems to be down. Hub creation and configuration seems works fine, but the client file (*.ovpn) is blank, 0 Ko or 1 Ko with this inside : "Could not source /etc/openvpn/ovpn_env.sh." The RUT240 also fails to connect to the server.

Any answer from TELTONIKA ?? VPN functionnality is not in BETA mode. We are in production and need to connect very quickly to our equipments, it's urgent !

Does anyone have a direct contact at Teltonika who can help me now?
by

Hello, we have the same problem with a RUT955, We are also in production. Please fix this ASAP!

3 Answers

0 votes
by
Hello,

We are looking at this issue as we speak. Could you tell me your RMS company name and VPN hub name?

Regards.
by
Hi, I have also just encountered this issue, the openvpn download was 0 bytes. I did have an openvpn config from a couple of weeks ago which connected once today but now won't connect at all.
0 votes
by
Hi, i got the same problem.

Its very sad becasue i have to access my devices but cant at the moemnt....
0 votes
by

I am also experiencing the same issue.

Just purchase 12 month access for two devices and cannot access anything:

Is this a frequent occurrence, I was planning to use this for a mission critical application.

by
Hello,

I can confirm that we were able to reproduce this issue and currently investigating what could have caused these issues. Hopefully, we will update the RMS platform with a fix soon.

Regards.
by
Still not working sorry
by
Hello ChrisH,

I would like to ask if you are still facing this issue? If yes, could yo specify your company ID and VPN Hub name?

Regards.