FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

12086 questions

14384 answers

22686 comments

36289 members

0 votes
142 views 2 comments
by

Hi,

RUT950 worked fine a few days.

Yesterday I switched off the router from the electricity and switched on today.
The router is all green. Mobile connection OK But wether my Mac, Iphone nor Android mobile find the router in the network system.

Mac and Mobiles are already rebooted, Router is rebooted, mobile Data on both SIMs are available.
Router is switched off and on again. 

No changes done over night ;-)
The RUT950 is just not visible.

I can only check dashboard via Lan.
In "Status" everything is blank.

Can someone help, please. We are sitting in Spain and need to work online.

Thank you.

by
I found a solution and I hope someone can comment on this.

I changed SSID and all devices found the new Router.
The field in the Status are filled now.

Does someone know why this happen?
I am not keen to change router name.

Thank you.
Tolu
by
Hello,

every now and then the menus don't load well and you have to reload the page several times. Maybe update the firmware if it's not the latest (don't go beyond 06.08.06 for now). If your firmware is very different from 06.08.06 do some intermediate updates.

1 Answer

0 votes
by

Hi,

Please try reinstalling the software via Bootloader menu. You can find instructions on how to do that here:

https://wiki.teltonika-networks.com/view/RUT9xx_Firmware_via_The_Bootloader_Menu

Best regards.