FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
+2 votes
570 views 2 comments
by anonymous

Hello,

I have registered RUT955 with GPS in RMS portal and cannot see any  GPS info in METRICS section.

My RUT955 settings:
gps configuration - enabled
support for all satellites – turned on.

i receive the GPS location well on RMS MAP section

My RMS settings:
GPS monitoring update for the device - 5 minutes

When Device history view mode activated - there is no any locations history on map and no any metrics data in GPS INFO section.

In old GUI RMS portal its work fine by these settings, am I missing something? 

Thanks!

by anonymous
Firmware version RUT9_R_00.07.01.1

4 Answers

0 votes
by anonymous
Hello,

have the same problem with all of my RUTX11...

And it works in the first time... But not anymore.

Any ideas?
0 votes
by anonymous
Hello,

If you are still having these GPS issues, please send me a private message with your device serial number, I would look further into this issue.
0 votes
by anonymous
Hello,

I have the same problem on my Rut955.

Has someone already found the solution?
by anonymous
my question has not been answered yet....
0 votes
by anonymous
Hello

i have same problem with a RYTX09 vers fw 7.02.1

In Web UI i see coordinate in section map , in RMS Device map there is this message "No device with location information were found"

Thanks for your help