FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
286 views 0 comments
by anonymous

Hi,

We have been running into problems where we completly loose communication to the RUT240, we can not ping it anymore. we suspect a problem with the lease renewal. 

My question is specific to the all_eventsdb.log traces. 

25863|2021-11-18 23:45:00|Reboot|Request from ping reboot

25864|2021-11-18 23:46:09|DHCP|Leased 192.168.255.100 IP address for 48:EB:62:A4:41:C2 in LAN

The device connected is powered on, no change has been made to it.

The failure time is close to the lease time, 

The only way we found to fix it is to do a factory default.

1. Have you seen this issue in the past

2. Has anyone else experience this problem.

My version is the following : RUT2XX_R_00.01.14.3

1 Answer

0 votes
by anonymous
Hello,

Thank you for contacting us.
It would be great if you could replicate the issue, then access router's WebUI, go to SYSTEM > ADMINISTRATION > TROUBLESHOOT section, download troubleshoot file from there and send it to us.
You also could attach this file with your comment. This file will be visible only for a forum moderators.
Logs in this file will help to answer what cause this issue.

Thank you in advance.

Best regards,

Sigitas K.