FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
103 views 0 comments
by anonymous
Sveiki,

Kaip pasiuziureti trb142 modeme traffic loga. Modemas generuoja per daug duomenų. Į FTP logą įrašyti nėra galimybės, nes modemas yra uždarame tinkle.

1 Answer

0 votes
by anonymous

Laba diena,

  • Vienas iš būdų yra prisijungti prie gaminio Web sąsajos ir įsijungti Status -> Realtime Data -> Connections langą. Jame žemiau lentelėje atvaizduoti esami sujungimai bei pateiktas duomenų suvartojimas. 
  • Galima prisijungti prie gaminio naudojant SSH ir su komanda netstat patikrinti veikiančius procesus, sujugimų tipus, būsenas.
  • Su komandomis opkg update ir opkg install tcpdump galima įsidiegti Tcpdump paketą ir su juo paleisti staruto stebėjimą bei jį įrašyti į failą. Tą failą, naudojant WinSCP programą pagal instrukcijas galima persikelti į kompiuterį ir atlikti detalesnę užfiksuoto srauto analizę naudojatis Wireshark programiniu paketu.

Pagarbiai,

Žygimantas