FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

11981 questions

14261 answers

22480 comments

35630 members

0 votes
70 views 3 comments
by
Good morning,

I have a RUT240 with firmware RUT2_R_00.07.02.2. Whenever I try to enable post/get for Input/Output and clik Save & Apply, the router seems not to receive the configuration, since it automatically turns off the enable button.

What can I do?

1 Answer

0 votes
by

Hello,

Could you try to update the firmware to the latest?

Best regards,

by
I would like to mantain this firmware. We have 4 RUT240, all with the same firmware. The Post/Get settings works perfectly on 3 routers but not on this one.

I've noticed that when I try to configure the Post/Get, these lines appears on the system log:

Tue Sep  6 11:16:24 2022 daemon.err uhttpd[2334]: Failed to lookup "enabled" option string

Tue Sep  6 11:16:27 2022 daemon.notice procd: /etc/rc.d/S95done: RECEIVED: [00] [01] [00] [00] [00] [06] [01] [03] [00] [03] [00] [02]

Tue Sep  6 11:16:27 2022 daemon.notice procd: /etc/rc.d/S95done: ADDING request 1 offset 0 length 2 data: [FF] [FF] [FF] [D0]

Tue Sep  6 11:16:27 2022 daemon.notice procd: /etc/rc.d/S95done: SENT: [00] [01] [00] [00] [00] [07] [01] [03] [04] [FF] [FF] [FF] [D0]

Tue Sep  6 11:16:27 2022 daemon.notice procd: /etc/rc.d/S95done:

Tue Sep  6 11:16:27 2022 daemon.err uhttpd[2334]: Failed to lookup "enabled" option string

It is related to this problem?
by

Could you still check this on 07.02.6. If the issue replicates, I would like you to attach a troubleshoot file to your question. To get the file, access router's WebUI, go to System -> Administration > Troubleshoot section and download troubleshoot file from there.

Files are private and visible only to Teltonika Moderators.

 

by
Sorry, but I cannot upgrade it. Could you tell me why the other routers work with this firmware version and this router does not?