FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
291 views 1 comments
by anonymous
Since a couple of days I cannot connect to my RUT950 anymore with any web browser over LAN.

It is possible to ping 192.168.1.1 (my PC has 192.168.1.54) but all browsers come up with "page not accessible".

Reset and Factory Default were not succesful.

WiFi is not activated yet.

Does anybody have an idea?

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hello,

Have you made any changes to your router's configuration recently?

Could you try logging via SSH? Download PuTTy client (link). Open it:

Use the following details:

  • Host name: 192.168.1.1
  • Port: 22
  • Connection type: SSH
  • Press Open.

Enter root as username to login and your router's password, which might be the default router's password, if you have performed a factory reset.

If you were able to login, execute the following command:

  • troubleshoot.sh

This will generate a troubleshoot file. Now to extract this file from the router, please download WinSCP. Install and open.

Enter following session details:

  • File protocol: SCP
  • Hostname: 192.168.1.1
  • Username: root
  • Password: <routers_password>
  • Press Login

Navigate to /tmp folder, you should find troubleshoot file. Move it to your PC and attach it by editing your question. The logs in the file might provide more insight into the issue.

Best regards,

Best answer
by anonymous
Thank you, prolem solved!