FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
450 views 2 comments
by anonymous
I am trying to connect an RUT router to an Azure VPN Gateway over OPEN VPN.

I have confirmed the server and config works using an OPEN VPN client on a windows device, it connects without issue and gets an IP.

When i load the same openVPN config file onto the teltonika router the status of the VPN remains disconnected and there are no logs to indicate any errors.

thanks

Colm

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hello,

Please replicate the issue (Save the VPN configuration and wait for a few minutes), then navigate to System → Administration → Troubleshoot and generate a troubleshoot file. The file can be attached to the original post and will only be visible to Teltonika moderators.

Also, could you check if you've entered the password (if needed) and uploaded the correct authentication files (if needed)?

Best regards,
DaumantasG

by anonymous
Hi,

I figured out the issue.

There was a custom APN configured, so even though a signal was reported, the actual mobile connection was disconnected! :-|

so once i got mobile connected the Azure OpenVPN config downloaded and configured with certs worked.

Thanks

C
by anonymous
Glad the issue is sorted!

Best regards,
DaumantasG