FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
121 views 0 comments
by anonymous

Hi,

We use an RUT240 to forward SMS to a HTTPS server. It has been working for a long time. However since a firmware update it no longer works. It seems like a bug.

If we set the URL to: https://subdomain.domain.com the devices sends the request and the server can detect the message.

However if the RUT has the URL set to: https://subdomain.domain.com/api/script.php the device fails to send anything. 

Firmware is: RUT2_R_00.07.03.3

Could this be looked at please?

Thanks 

jimmy 

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hello,

  

I've replicated your setup, and the only difference between RUT2_R_00.07.03.3 and RUT2_R_00.07.02.7 that I could notice is that in the header there no longer is user-agent: "curl/7.83.1" included:

Could this be causing any issues on your end?

Are you able to verify that these requests are not reaching your server?

Perhaps you could take a screenshot of your configuration and attach it to the original post? An even better option would be to generate a troubleshoot file. that can be done by navigating to System → Administration → Troubleshoot. The file/files can be attached to the original post and will only be visible to Teltonika moderators.

Also, what firmware version did you upgrade from?

  

Best regards,
DaumantasG