FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
429 views 4 comments
by anonymous
Hello,

i have RUT955 i am tryin to connect Verizon Wireless SIM card APN so01.vzwstaic but it is not connecting i used the same SIM on a different RUT955 (Same APN) and it works any clue? i have 7.03.3 firmware on the device

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hi,

Assuming the configuration is the same on both devices, then, the issue is likely the version of your RUT955. What is the product code of your RUT955?

The device must have appropriate certifications to be used within the Verizon network. Please, take a look at the product code of your device and the information here to see if your device can be used with Verizon.

Kind Regards,

Andzej

by anonymous

S.No 1126263730 Batch No 119 RUT955W03660

So what I found so far is that if I use older firmware like RUT9_R_00.07.02.7 than modem has no issue with the Verizon wireless sim but as soon as I upgrade the latest firmware RUT9_R_00.07.03 or above the red light keeps flashing and the sim won't connect

DEVICE

Device name

RUT955

Product code

RUT955W03XXX

Bootloader version

4.0.8

Serial number

1126263730

Hardware revision

2222

Batch number

0119

SYSTEM

Firmware version

RUT9_R_00.07.03.3

Kernel version

5.4.221

Local device time

2023-02-08 17:10:59

Uptime

00h 31m 56s

Load average

0.12, 0.11, 0.14

MAC ADDRESSES

Ethernet LAN MAC address

00:1E:42:50:51:D5

Ethernet WAN MAC address

00:1E:42:50:51:D6

Wireless (2.4GHZ) MAC address

00:1E:42:50:51:D7

INTERNAL MODEM

Model

EC25-AFF

IMEI

863890051408862

FW version

Modem's current firmware version.

EC25AFFDR07A09M4G_01.004.01.004

by anonymous

Hi,

Are you updating with 'keep settings' option turned 'on'? If so, please try restoring the device to factory defaults to see if this resolves your issue.

Would it be possible for you to replicate the issue and generate two troubleshoot files from each firmware version? Troubleshoot file can be downloaded from System -> Administration -> Troubleshoot.

  1. On firmware version 7.02.7:
  • Insert your SIM card
  • Wait for the connection to be established
  • Generate troubleshoot file.
  1. On the latest firmware version 7.03.3:
  • Insert your SIM card
  • Wait for a few minutes for the device to try establishing a connection
  • Generate troubleshoot file.

Please attach the two generated troubleshoot files to your question by editing it or send them to me in a private message.

Kind Regards,

Andzej

by anonymous

7.03.3

7.02.07

i have attached the 2 log files as per your instructions

by anonymous
Hi,

I have sent you a private message.

Kind Regards,

Andzej