FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
110 views 1 comments
by anonymous

After rebooting the RUTX11 [again] to resolve a problem with RMS connectivity, the 8 bluepucks that I have and that worked very well no don't send data anymore. In the screen that lists the connected devices they still show up in the Paired Devices section, but the RSSI column shows "N/A" for all. When I press the "Details" button I get a popup window "Device data" that displays "This section contains no values yet". 

I tried to unpair two of the eight devices one by one but then get error "Failed to unpair devices".

Then I logged on via SSL and ran command "blesemd -D" and got errors :

BusyBox v1.34.1 (2022-12-15 13:23:19 UTC) built-in shell (ash)

   ____        _    ___  ____

  |  _ \ _   _| |_ / _ \/ ___|

  | |_) | | | | __| | | \___ \

  |  _ <| |_| | |_| |_| |___) |

  |_| \_\\__,_|\__|\___/|____/

 ---------------------------------

   Teltonika RUTX series 2022

 ---------------------------------

root@Teltonika-RUTX11:~# blesemd -D

Initializing blesemd...

Warning: debug messages will be shown!

Preparing bluetooth interface...

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 0

Attempt to open 0 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 1

Attempt to open 1 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 2

Attempt to open 2 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 3

Attempt to open 3 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 4

Attempt to open 4 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 5

Attempt to open 5 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 6

Attempt to open 6 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 7

Attempt to open 7 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 8

Attempt to open 8 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 9

Attempt to open 9 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 10

Attempt to open 10 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

[main:140] error: Unable to initialize hci interface, retrying...

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 0

Attempt to open 0 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 1

Attempt to open 1 HCI device...

[hce_iface_init:70] error: Unable retrieve device info: No such device

Attempt to detect HCI device...

[hce_iface_init:54] error: Unable to detect HCI device(-1): No such device

Fallback to dev_id = 2

Pls advise.

Thanks,

  Simon

by anonymous
After a number of reboots, things are working again...

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hello,

If the issue reoccurs again, or if it can be easily replicated, I would like you to attach a troubleshoot file to your question. Please, make sure to replicate the issue, to generate its logs, then access router's WebUI, go to System -> Administration -> Troubleshoot section and download troubleshoot file from there. The logs in the file might provide more insight into the issue.

Best regards,