FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
95 views 0 comments
by anonymous

The data usage is once again wrong (we've reported this like 15 times already in the past 2 years), paranormally wrong, we're talking 5TB of usage in a single day, while the actual usage was 7GB.

RUT241, firmware RUT2M_R_00.07.04.2

We have 10 RUTs241 on the field since 10 days ago, 5 of them are all reporting wrong usage on RMS.

Attaching 2 screenshots - usage on RMS vs usage pulled directly from router.

I don't think its a problem with RMS because all our routers on firmware R_00.01.14.6  report correct data usage, so its again a problem with your firmware.

I have to say by now it's ridiculous how long its taking you guys to sort out this data usage / data limit issues. Basic functionality, over 2 years of issues with it. You really messed it all up with the 7.x.x firmware

1 Answer

0 votes
by anonymous
Hello,

Thank you for bringing this up.

There is indeed a known issue regarding data usage inconsistencies in RMS and router's WebUI. It is caused by data duplication, when device is configured to certain time zones.

The solution is in development and should be included in 7.04.3 firmware release.

Apologies for the inconveniences.

Best regards,