FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
1,389 views 2 comments
by

Hi!

I am trying to setup a hotspot(captive portal) using radius server config but i am having a problem on the captive portal. On mobile device (android) i have no problem connecting to the captive portal because once i key in the wifi password I will be automatically redirected to the landing page where I will key in the username and password to have internet access. but when i tried it on a windows desktop or laptop after i key in the wifi password I am being redirected to this url https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=219472&clcid=0x409 and not on the captive portal landing page. Does anyone here  encounter this kind of error and if yes what did you do to solve it?

My settings is

Mobile display

1 Answer

0 votes
by anonymous
Hi,

Are you using the Microsoft Edge browser? It worked normally for me with Chrome, but I got the same result on Edge.
by anonymous
Hi!

This is Neil, I asked the question but after i logout i was unable to re-login using the original account that i use to create the question that is why i created a new account. No I am using a chrome browser to connect to the captive portal. Is there any work around with this? I already tried resetting the browser.but it's still redirecting me to that URL.

Thanks,
by anonymous
Hello again,

No, I can't think of a workaround, but there is obviously a bug that needs to fixed. I am giving this info to our R&D for analysis. I will keep you posted when I get any news.