11384 questions

13563 answers

21250 comments

31889 members

0 votes
424 views 3 comments
by

RUT955 with latest FW: RUT9XX_R_00.06.07.5

Usage: RUT955 as Wireless Access Point for multiple devices (iPad, iPhone, etc)

Setup: Main WAN = Wifi, Failover WAN = Mobile

Main WAN as Wireless Station Mode

This works when defining only 1 AP in Wireless Station Mode (scan in WAN menu, Join network, ...)

But, I would like to use multiple possible AP ... so, configuration done like described in RUT955 manual 'Network section - RUT955 Wireless - Wireless Station - Multiple Access Points' using the same parameters for every AP as when they are defined directly in the 'Wireless Station Mode' screen, (see above remark).

Unfortunately, no network appears in the 'Wireless Configuration - Wireless Station Mode' overview ... and no connection is made  (even with higher Scan Time - lower Blockng Time).

Even with only 1 AP defined ... it doesn't work.

What is wrong ? Do I need to do additional actions to start this functionality ? Are there any specific requirements at AP side ? ... ?

1 Answer

0 votes
by
Hi,

Thank you for this report of the issue.

During testing, I've found that wireless station mode with multiple access point works unstable and reported additional issues too to RnD.

I Will let you know if anything comes up.

EB.
by

Thanks, Looking forward for a new FW

by

Hi, 

I see a new firmware version for the RUT955: RUT9XX_R_00.06.07.7

Is the above issue solved in this new version ?

Thx, Johan

by
Hi,

Unfortunately, not yet.

Thank you for your patience.

EB.