FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

12688 questions

15067 answers

24145 comments

47110 members

0 votes
129 views 4 comments
by

Hi Team

I'm having an issue with setting up Samba shares with the below configuration, when saving the config, an error happens in the background and all mount paths revert to just "/mnt/sda1".
I believe it's a firmware issue, but happy if someone could point out a fix.
Many thanks, Dave

1 Answer

0 votes
by
Hello,

Please specify which firmware version you are using and what model of your device? Have you tried updating it to RUT_R_00.07.01.2?

Regards.
by
Hi

Yes, I'm running the latest firmware (RUT_R_00.07.01.2) and its a RUTX10 & RUTX11 :(
by
Hello,

After the path reverts to the "/mnt/sda1" can you still access files that are in the previously notified path?

Do you connect USB flash to the device before configuring network shares or after you configured it?

Regards,
by
Hi, answers to your question below...

After the path reverts to the "/mnt/sda1" can you still access files that are in the previously notified path? - Nope, the shares revert to the displayed file path of "/mnt/sda1"

Do you connect USB flash to the device before configuring network shares or after you configured it? - Before.

Regards,
by

Hello,

It might be an issue related to the USB contact because the mount path changes every time the USB drive is disconnected and connected again. Do you have any other USB drive that you could test if the issue still persists?

Regards,