FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

12681 questions

15065 answers

24134 comments

47097 members

0 votes
1,598 views 9 comments
by
My firmware is 00.06.00.4.

Aftter few minutes rut950 disconect users, so they have to connect again. This does not happen always, but frequent enough.
by
Forgot to  mention, it is Hot spot, with users in the rut950

1 Answer

0 votes
by

Hi,

Which "Authentication mode" you are using? Can you share your full hotspot settings?

by

Of course. Wi-fi network is open, authentication is via Landing page, no radius.

by
I tried with two different devices (Android and iOS) and seems working correctly.

How issue appears? How you detect it?

Have you tried to reset router to default settings and reconfigure it? Firstly check how it work without Hotspot. If it works correctly, then check with enabled hotspot.
by
I did factory reset because of no ip address from hot spot.

That is now ok, but this is not. I detect it because no internet is available.

Without hot spot works correctly
by
Sorry, could you clarify? So it start working after reset or not?
by
no it did not
by
Have you tried with different devices (PC / cell phones)?

Also, try to change WiFi SSID to another one which was newer before used.
by
Yes, different devices act the same.

Not an option to change to some other SSID name
by
hi,

Could you send to me (directly, press on my username) troubleshoot package from router when issue appears (when disconnect from hotspot?