FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
1,143 views 4 comments
by

Site Blocking Settings not showing fields to add sites to allow or block 

  • FW ver.: RUT850_R_00.01.03.2
  • MIssing fieldsRUT850

1 Answer

0 votes
by anonymous
Hi,

Have you tried to press "Add" button? What error you get?
by

EM of coures I have and I have tryed to import using .txt file 

there is on field to enter in address 

just look at the screen shot 

                I can give you access to the Router..

 

As I said, I click add it just reloads the page.

 

There is no fields

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Firmware: FW ver.: RUT850_R_00.01.03.2

by anonymous
Try to clear your browser cache memory.

If this doesn't help, reinstall router firmware: https://wiki.teltonika.lt/view/RUT8xx_Firmware

DO NOT keep settings when flashing!
by
I tried but when you try to update the firmware to the same firmware the unit doesn’t do it. Might have to do it a different way than normal due to it being the same version or because the software is buggy and crashes.

the client only reciently bought 5 of there routers and they all do the same thing

Is there ot better support for the end user, seems reduclies

still not working

p
by anonymous

-I tried but when you try to update the firmware to the same firmware the unit doesn’t do it.

What you mean? How it looks like?

According your description seems like cached browser, try to it with another PC.