FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

14455 questions

17168 answers

28195 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
1,352 views 1 comments
by anonymous

I've a RUTX11 with the current FW RUTX_R_00.07.01.4.

After connecting to an open Wi-fi hotspot (Network -> Wireless: Wifi 2.4 GHz) with the SCAN function, and JOINING. The connection could be stablished. Interface status = Running (green). See the picture.

During the creation of the Wi-fi connection, in Network -> Interfaces an new interface instance is listed now at the end of the list.I named it "WWAN" and moved it up to position one. See picture.

Unforunately the interface status remains "Stopped". Sometimes it status is green and running, but more often red and stopped.

What can you recommend to me to get it running?

Many thanks in advance!

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hello,

Please refer to this video on how to set up your device as a WiFi client: https://www.youtube.com/watch?v=INGKWNqnZZ0.

Also, try to update your device firmware to the latest. You can download it from here: https://wiki.teltonika-networks.com/wikibase/images/7/78/RUTX_R_00.07.02.1_WEBUI.bin.

Best regards,

Žygimantas

Best answer
by anonymous
Thanks very much!

The update of the firmware to the newest version fixed the issue I had.